Home / Testimoniale

Let your visitors know what your clients have to say about your services and product in this testimonial section.

Nu pot decat sa ma declar fericit si inspirat ca am folosit acest site. Motivul este unul cat se poate de simplu, si anume mi s-a rezolvat marea problema a calculatorului personal, respectiv am scapat de reinstalari, scanari, etc… Pentru nevoile mele, LaptopZ a “decis” sa trec pe MAC. Din acel moment, nu mai stiu ce inseamna reinstalari nereusite, update-uri cu probleme, cautat drivere, virusi, etc … Macul pur si simplu functioneaza, si inca impecabil !

Aurel Olaru

Campion National Car Audio

Am apelat la LaptopZ pentru a ma ajuta sa imi gasesc calculatorul potrivit si l-am gasit. Placere a fost ca am deschis laptop-ul si am inceput deja sa lucrez. E ca si cand apelezi la un designer pentru a-ti decora casa desi te gandesti ca te-ai pricepe si tu sa faci asta, dar rezultatul este clar diferit.

Alina Tiplea

Om Bun Executive

Ma bucur ca am descoperit acest site pentru ca am primit ajutor rapid. Cautam un laptop mic si usor pe care sa il folosesc in deplasari si echipa LaptopZ mi-a facut o recomandare foarte buna. Astfel, nu mi-am mai stresat prietenii sa ma ajute cu idei, care din care mai variate. Cand il voi schimba pe cel de birou, tot la echipa asta vreau sa apelez.

Daniela Staicu

Social Enterpreneur